28 ani de experienta in domeniul securitatii electronice

office @ vega-security.ro

0722 506 590

0730 123 476

20 ani de experienta in monitorizarea sistemelor de alarma

Despre Firma

Generalitati

Infiintata in 1991, cu capital integral romanesc, VEGA S.R.L., isi desfasoara activitatea pe piata integrarii sistemelor electronice de securitate.

Inca de la infiintare, Vega SRL a manifestat o preocupare constanta pentru ridicarea si mentinerea standardului de calitate, in domeniul sau de activitate insistand pe mentinerea unui raport calitate - pret, optim asigurand prezenta pe un loc fruntas al unei piete de profil aflata in continua expansiune si, nu in ultimul rand, reusind sa multumeasca beneficiarii.

Standardul de calitate este certificat ISO 9001:2001 de organismul de certificare EAG - Cert.
Vega S.R.L. este membru ARTS (Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate) - Apartenenta la aceasta organizatie atesta calitatea serviciilor oferite, respectarea legislatiei in domeniu, a standardelor tehnice si, nu in ultimul rand, a eticii profesionale.

Legalitate

Intrucat activitatea firmei este strans legata de prevenirea infractionalitatii, este de inteles preocuparea constanta pentru functionarea in deplina legalitate si in sprijinul legalitatii. In acest sens toata activitatea se desfasoara in baza licentei de functionare emisa de Inspectoratul General al Politiei Romane (licenta IGPR 0096/T/2005, reiinoita in 2008).

Tehnica de varf

De la bun inceput, echipa Vega Security a comercializat si a lucrat o gama de produse, de ultima generatie, axandu-se nu atat pe vanzarea intrinseca a unor produse electronice de securitate, ci mai ales pe implementarea unor solutii care sa ofere clientelei o stare de siguranta.
Dispozitivele utilizate prezinta un grad de fiabilitate crescut si sunt certificate de organismele din domeniu, drept pentru care Vega SRL a fost solicitata pentru instalarea a peste 3000 de sisteme.

Pana in anul 2010, portofoliul de clienti, persoane fizice si juridice, a crescut considerabil, acest lucru constituind orecunoastere a calitatii produselor si a serviciilor oferite. O dovada a stabilitatii clientelei, rezida din faptul ca dispeceratul de monitorizare al sistemelor de alarmare inregistreaza peste 600 de conturi active.

Prin intermediul dispeceratului se asigura o mentenanta activa pentru toate sistemele de alarmare racordate, remedierea tuturor defectiunilor fiind facuta in cel mai scurt timp (max. 24 ore).

Echipamentul pentru dispecerizare folosit este de ultima generatie, firma avand permanent grija in a moderniza acest echipament. Prin acest dispecerat clientii pot beneficia atat de avantajele comunicatiei pe linie telefonica, cat si GPRS / IP.

Rata progresului tehnologic este galopanta iar specialistii de la Vega SRL sunt in permanenta racordati la noile tehnologii aparute, reusind sa fie niste integratori de sisteme de securitate cat mai eficienti.