28 ani de experienta in domeniul securitatii electronice

office @ vega-security.ro

0722 506 590

0730 123 476

20 ani de experienta in monitorizarea sistemelor de alarma

Notificari

NOTIFICARI DE LA SISTEMUL DE ALARMA


 Pentru utilizatorii sistemelor de alarmare putem oferi functia de notificare a tuturor evenimentelor, inclusiv pentru utilizatorii care detin sisteme de alarmare  mai vechi.

Daca esti interestat ca un anumit eveniment de alarma sa-l primesti pe telefon imediat,  trebuiesc urmati pasii de mai jos.


  1. Mergeti la Google Play sau App Store si instalati Telegram
  2. Porniti Telegram si la prima lansare introduceti numarul dumneavoastra de telefon (formatul final trebuie sa fie ca cel din imaginea de mai jos;
  3. Veti primi un cod pe SMS pe care trebuie sa-l  introduceti  manual in cazul in care aplicatia nu a facut acest lucru automat (90% din telefoane preiau codul automat).
  4. Porniti o conversatie noua (lupa din dreapta sus) scriind la Search : @etlgr_bot si apoi selactati Telegram Email.
  5. Apasati pe Start in partea de jos.
  6. Notati adresa dumneavoastra scrisa cu albastru in fereastra unde scrie :> Hi, you're welcome! The default address for this chat is: 123456789@etlgr.com (123456789@etlgr.com este un exemplu … adresa dumneavoastra va fi cea afisata pe telefon)
 1. Apasati English tot in partea de jos.
 2. Apasati pe /settings apoi Set Custom Messages Format
 3. Scrieti apoi [%{subject}] si apasati Send (sageata albastra din dreapta)
 4. Acum puteti inchide aplicatia, notificarile de la sistemul dumneavoastra de alarma le veti primi pe bara de stare a telefonului.
 5. Trimiteti pe Email adresa dumneavoastra de la pasul 6 pe office@vega-security.ro
 6. Daca aveti probleme la instalare,  puteti apela la persoane cu abilitati in folosirea calculatoarelor sau ne puteti contacta pentru mai multe detalii la email  office@vega-security.ro