28 ani de experienta in domeniul securitatii electronice

office @ vega-security.ro

0722 506 590

0730 123 476

20 ani de experienta in monitorizarea sistemelor de alarma

Solutii inchidere mecanica – Mul-T-Lock

multlok03Sa te simti in siguranta, inseamna sa stii ca sistemele de inchidere pe care le ai sunt facute cu tehnologii avansate si materiale de o calitate superioara, capabile sa reziste impotriva oricarei incercari de efractie.

Mul-T-Lock are multi ani de experienta in dezvoltarea si producerea unei game largi de produse si sisteme de inchidere de inalta siguranta.

Pe baza produselor Mul-T-Lock (cilindri, lacate, cam lock-uri, sisteme suplimentare de inchidere, etc.) se pot realiza sisteme sofisticate de control acces mecanic bazat pe cheie, pe scurt Master Key.

Produsele Mul-T-Lock sunt vandute la nivel mondial in mai mult de 100 de tari in peste 20.000 de centre, echipate corespunzator pentru a asigura service la peste 100.000.000 de utilizatori. Mul-T-Lock iti ofera optiunea de a deschide casa si afacerea ta cu o singura cheie.
Afla mai multe despre Mul-T-Lock pe site-ul oficial www.mul-t-lock.com

"SUNTEM GATA PENTRU ORICE PROVOCARE!"

Caracteristici:multlok02

 • cheia reversibila protejata prin patent
 • sistem pin in pin telescopic protejat prin patent
 • miezul cilindrului este canelat (tehnologia sferotatiei) protejat prin patent
 • protejat impotriva deschiderii cu unelte neautorizate (speraclu)
 • pini interiori din stainless steel sau/si nichel silver
 • carburi vidia, pentru a oferi rezistenta impotriva gauririi
 • soft care genereaza combinatii unice pentru chei

Cilindri Mul-T-Lock sunt facuti cu materiale de o calitate superioara si tehnologii avansate. Sistemul de inchidere din interiorul produselor Mul-T-Lock este patentat.

Pot fi inclusi in sistem MASTER KEY sau KEY ALIKE.

Lacatele Mul-T-Lock ridica la un nivel inalt notiunea de siguranta si protectie oferite de un lacat. Mecanismul de inchidere este protejat de o carcasa de otel, belciugul este tratat cu Boron.

Pot fi inclusi in sistem MASTER KEY sau KEY ALIKE.

Sistemele suplimentare de inchidere Mul-T-Lock imbina perfect designul cu siguranta. Boltul este prevazul cu doua bile de rulment pentru a impiedica smulgerea.

Pot fi inclusi in sistem MASTER KEY sau KEY ALIKE.

Broasca Mul-T-Lock Multipunct. Inchiderea se face in patru directii. Este dedicata producatorilor de usi, deoarece necesita conditii de montaj speciale. Vine cu pachet complet de accesorii : shild-uri; protectie pentru cilindru; manere; bolturi.

Sistem electronic Mul-T-Lock MDS 600. Destinat spatiilor interioare, MDS 600 ofera utilizatorului setari multiple, codul se poate schimba de cate ori se doreste, tastatura luminata si deschidere de urgenta cu cheia.

Pot fi inclusi in sistem MASTER KEY sau KEY ALIKE.

Mul-T-Lock MASTER KEY - o singura cheie, posibilitati fara sfarsit. Destinat organizatiilor pentru a ajuta in gestionarea spatiilor in conditii de securitate maxima.

Solutia MASTER KEY va ofera posibilitatea de a deschide cu o singura cheia toate usile in timp ce alte persoane pot deschide doar usile indicate de dumneavoastra. MASTER KEY va ofera posibilitatea de a fi propriul vostru stapan.

Ce este YALE ?

Yale este de departe cea mai folosita si recunoscuta marca in domeniul solutiilor de securitate din intreaga lume. Cu o istorie datand de mai bine de 150 de ani si cu o gama de produse diversificata, Yale asigura din ce in ce mai multi oameni din multe tari ca este marca cea mai completa de solutii de inchidere.
multlok10De acum 150 de ani, Linus Yale senior a dezvoltat si patentat cilindrul cu mecanism cu pini, design care sta inca la baza multor solutii de inchidere. Dezvoltarea acestuia nu s-a incheiat si astazi Yale isi foloseste resursele globale pentru a crea solutii de inchidere care sa corespunda cerintelor din intreaga lume.
Acesta este catalogul produselor Yale pentru piata din Romania, produse care satisfac cerintele beneficiarilor romani, facute sa te ajute in dezvoltarea unei afaceri profitabile de durata.
Dorinta noastra este sa va furnizam produse care sa se potriveasca tuturor necesitatilor dumneavoastra. Daca considerati ca un produs sau o categorie de produse lipseste nu ezitati sa contactati membrii echipei Yale din regiunea dumneavoastra.
Suntem dedicati 100% produselor si conceptului Yale, iar beneficiarii nostri sunt cea mai importanta resursa pentru dezvoltarea de noi produse sau pentru imbunatatirea celor existente.
"Succesul dumneavoastra este misiunea noastra."

Yale – cea mai veche marca de incuietori

Yale pare sa fie cel mai vechi nume de marca pentru incuietori din lume, care dateaza din 1840.

Originile numelui marcii vin din America coloniala. In sec. XVIII o familie din nordul Tarii Galilor a emigrat in Conneticut unde unul dintre fii a fondat faimoasa in toata lumea, universitatea Yale, in timp ce un alt fiu Linus Yale Senior si-a deschis propriul magazin de incuietori, care initial a fost modest, dar curand a devenit cel mai iubit si de incredere pentru toata lumea.

Dezvoltarea marcii Yale include cateva pietre de temelie ale industriei incuietorilor: 1862 Linus Yale Junior a inventat prima combinatie pentru un mecanism de inchidere de baza si in 1865 a reusit sa obtina patentul pentru prima incuietoare cu pini. In 1868 intreprinderile Yale & Towne au fuzionat in Yale cu peste 12000 de specialisti care lucrau la inceputul secolului 20.

Astazi incuietorile Yale sunt vandute in peste 125 de tari si Yale a devenit o marca puternica a grupului ASSA ABLOY, fiind de incredere, de calitate inalta si disponibila oriunde si pentru toti.

YALE CEA MAI CUNOSCUTA INCUIETOARE DIN LUME

Productia de familie Yale cuprinde variate produse, de la lacatele multiscop, incuietori pentru usa, la diferite accesorii, sisteme de alarma si multe alte produse interesante si folositoare. Gama de produse cu un excelent raport calitate pret, ambalaj potrivit si sistemul de promotii au facut ca Yale sa fie una din cele mai favorite marci a vanzatorilor de incuietori.

Produsele Yale sunt proiectate si executate sa fie usor de folosit, asigurand linistea vanzarilor si confort in folosire.

Yale - prezentarea portofoliului de produse

Gama de produse Yale cuprinde aproximativ 100 de lacate cu diferite functii si nivele de securitate, pornind de la cel mai mic de 15 mm – lacat de valiza si terminand cu lacatul de inalta siguranta de 70 mm pentru depozite si usi de garaj. In completare gama include si zavoare in seturi cu lacate sau separat.

Ancore si cabluri pentru cei care doresc sa-si asigure proprietatile mobile (biciclete, motociclete, autoturisme). Utilizand ancore care se ataseaza de pereti sau podea, cabluri sau lacate este posibil sa-ti fixezi scaunele sau mesele si la fel de bine bicicletele sau alt gen de scutere fara frica ca ele vor fi furate.
Gama de incuietori pentru biciclete si motociclete consta in incuietori lant durabile, confortabile si sigure, incuietori tip U si lacate cu cablu de mana pentru biciclete.

Orice client va gasi incuietoarea potrivita nevoilor sale. Seturile de incuietori sunt asamblate asa ca sunt usor de instalat si de pus in functiune. Selectia contine de asemenea incuietori pentru usi de interior si de exterior. Seturile includ componentele necesare, suruburi pentru montare, incuietoarea, cardul pentru multiplicarea cheilor.

Sistemele de securitate pot fi instalate intr-o ora fara instiintarea noastra anterioara si ele dau casei tale o siguranta moderna.

Alege incuietoarea potrivita

Yale furnizeaza o intreaga selectie de dispozitive de incuiere universale create in concordanta cu standardele internationale si cu cerintele de calitate ale grupului ASSA ABLOY si ale marcii Yale.

Majoritatea produselor Yale fac parte din clasa trei de siguranta, conform standardelor de performanta Yale.

NIVELUL DE SIGURANTA DE BAZA. Aceste incuietori au fost facute pentru a fi folosite in locatii unde nu este pericol major de spargeri, dar totusi iti doresti sa-ti asiguri usa/proprietatea. De exemplu: incuietori si lacate pentru usi de interior care trebuie sa fie incuiate sau pur si simplu inchise, valize, truse de scule, etc.

NIVELUL DE SECURITATE MEDIE. Incuietorile cu nivel mediu de securitate asigura protectia impotriva hotilor. De exemplu: incuietori si lacate de exterior, soproane, pivnite, magazii etc.

NIVELUL DE SECURITATE INALTA. Incuietorile cu un nivel inalt de securitate sunt pentru locatii in care protectia impotriva spargerilor este foarte importanta.

Aceasta clasificare ajuta clientii sa faca cea mai buna alegere – majoritatea parametrilor incuietorilor sunt explicati clar pe ambalaj, de aceea clientii pot alege incuietoarea potrivita pentru usa cu putina bataie de cap.

Lacate

multlok12Noua gama de lacate Yale include peste 100 de modele diferite de lacate, de la cele mai mici pentru valize, lacate cu nivel de siguranta de baza pana la cele care pot fi folosite in domeniul industrial si care ofera un nivel de siguranta inalt.

Functie de nivelul de siguranta pe care il ofera, gama de lacate Yale este impartita in trei categorii, care va ajuta sa alegeti produsul de care aveti nevoie. Fie ca este din seria Negru, Argintiu sau Clasic, noua gama de lacate marca Yale ofera solutii fiabile universale pentru toate tipurile de mediu.

Pentru confortul dumneavoastra, gama include de asemenea, lacate in varianta unica, care pot fi deschise cu aceeasi cheie. Doua sau mai multe lacate pot fi folosite in diferite aplicatii, iar ambalajele care contin astfel de lacate au o cheie suplimentara.

Lacatele rezistente la umiditate merita o atentie sporita, atata vreme cat ele pot fi folosite indiferent de conditiile de vreme, toamna sau iarna. Suplimentar, aceasta gama de produse include zavoare, care pot fi folosite impreuna cu lacatele.

Performantele produselor marca Yale – Rezistenta la fortare

Gama de lacate Yale este impartita pe trei nivele de siguranta: albastru, verde si rosu, fapt care va va ajuta in alegerea lacatului potrivit nevoilor de siguranta pe care le aveti. Pe o scala de la 1 la 10, vizibila pe ambalajul lacatelor, puteti identifica carei categorii ii apartine lacatul de care aveti nevoie.

SIGURANTA DE BAZA
Nivelul albastru contine incuietori care ofera o siguranta de baza pentru interior sau exterior. Aceste incuietori se incadreaza pe o scala de la 1 la 3.

SIGURANTA MEDIE
Nivelul verde include incuietori care ofera o siguranta medie pentru interior sau exterior. Aceste incuietori se incadreaza intr-o scala de la 4 la 6.
INALTA SIGURANTA
Nivelul rosu include incuietori de inalta siguranta. Aceste produse ofera o siguranta pana la nivelul maxim, conform standardelor de performanta Yale si se incadreaza in aceasta scala pe intervalul de la 7 la 10.

Rezistenta la coroziune

Toate incuietorile si accesoriile marca Yale sunt supuse unor teste care constau in procese accelerate de coroziune. Scala prezentata mai jos ajuta beneficiarii sa determine care este lacatul potrivit care trebuie ales in functie de conditiile de mediu la care va fi expus.

Testarea include expunerea timp indelungat la umiditate, mediu rezidual, la diferite conditii de mediu extreme, incluzand temperaturi joase si mediu salin.

Scala conditii de mediu

 • Interior
 • Mediu uscat
 • Exterior
 • Conditii de mediu normale
 • Expus
 • Conditii de mediu extreme

Program de testare

Marca Yale a angajat cele mai dure teste de siguranta si de fiabilitate a produselor din industrie si este principalul factor international in dezvoltarea standardelor. Aceste teste sunt de departe cele mai severe, in comparatie cu cele care se pot intalni in mod normal. Testele simuleaza diferite forme de atac asupra lacatelor si accesoriilor, folosindu-se scule de mana obisnuite.

Testarea durabilitatii

Toate mecanismele de inchidere ale lacatelor si ale cilindrilor de siguranta Yale sunt testate la mii de cicluri de functionare, cu teste care simuleaza ani de folosinta.
multlok16Testarea sigurantei prin atacuri simulate

Testele Yale simuleaza diverse forme de atac folosindu-se scule de mana obisnuite. Ele sunt de departe cele mai severe, comparativ cu situatiile intalnite in mod normal, maximizand impactul la: rasucire, fortare, taiere, lovire gaurire.

Seria CLASIC

Lacatele din seria Clasic ofera o siguranta de baza pentru mediul interior si exterior. Corpul original din alama are caracteristici suplimentare, mecanismul are doua curse de inchidere sau veriga poate fi ajustabila sau incorporata in corpul lacatului. Noile lacate din alama satinata si cu forma rotunda ofera o siguranta crescuta obiectivului la care sunt folosite. Incuietorile ale caror mecanisme sunt resetabile sunt ideale pentru situatiile in care se face un schimb de proprietate.
Aceste lacate se incadreaza pe o scala de la 1 la 3 conform standardelor de performanta Yale.

Seria ARGINTIU

In seria argintiu se includ lacatele care ofera o siguranta medie si pot fi folosite in interior sau la exterior. Lacatele din aceasta serie au finisaj crom satinat, iar veriga tratata cu bor maximizeaza rezistenta la fortare si coroziune.
Aceste lacate se incadreaza intr-o scala de la 4 la 6 conform standardelor de performanta Yale.

Seria NEGRU

Aceasta serie ofera unele din cele mai sigure lacate disponibile. Ele sunt masive si suficient de puternice pentru utilizare industriala sau comerciala. Corpurile protejate masive, design-ul omogen si invelisurile rezistente la atacuri confera acestor lacate trainicie in conditii deosebite cum ar fi: umiditate de durata, mediu salin, caldura si modificari de temperatura rapida, precum si diverse alte forme de atac.
Seria Negru se incadreaza pe o scala de la 7 la 10 conform standardelor de performanta Yale, oferind maximum de siguranta la coroziune si rezistenta la atac.

Lacate de calatorie

Noua gama de lacate de calatorie va pastreaza valizele la fel de sigure ca si casa. Acest lacat de calatorie asigura bagajul impreuna cu fermoarele. Veriga sa lunga din cablu flexibil poate cu usurinta intra prin cheita mai multor fermoare. Invelisul acestui cablu impiedica deteriorarea manerului bagajului. Codul lacatului este resetabil. Pentru calatoriile transatlantice gama de lacate de calatorie Yale include lacate acreditate de TSA (Administratia Securitatii Transportului din SUA).

Lacate pentru adolescenti

Yale prezinta o gama total noua de lacate, axata pe piata dedicata tinerilor. Se potrivesc perfect vestiarelor, gentilor pentru scoala sau bagajelor. Patru design-uri la moda, special create pentru baieti si pentru fete. Sunt disponibile in culori in tendintele modei.

Cilindri de siguranta

Cilindrii gama Yale acopera majoritatea nevoilor de siguranta. Sunt disponibili cilindri in diferite forme si finisaje care ofera solutii deosebite, facand astfel decizia de cumparare mult mai usoara. Toate produsele din gama Yale sunt create sa lucreze impreuna, in vederea oferirii clientului unei solutii care sa-i acopere nevoile de siguranta si securitate.

Broaste ingropate

Beneficiarii nu dau prea mare atentie lucrurilor pe care nu le vad!
Chiar daca o broasca ingropata este una din partile esentiale ale unui sistem de inchidere. Gama broastelor ingropate Yale este creata sa satisfaca cele mai exigente cerinte de securitate, siguranta si usurinta in folosire. Gama are la baza standardul european DIN, dar de asemenea include produse care respecta standarde locale pentru broaste cu diferite dimensiuni.

Chiar daca beneficiarii sunt interesati de sisteme de inchidere de baza pentru usi de interior, broaste pentru toalete sau broaste cu cilindru de siguranta pentru usi de exterior, ele pot fi gasite in gama Yale. Cresterea popularitatii cilindrului cu profil euro ne-a determinat sa focalizam gama de broaste pe acelasi tip de cilindru. Pentru ca dorim sa satisfacem nevoile beneficiarilor nostri suntem nerabdatori sa discutam cu dumneavoastra despre orice solutie de inchidere.

Pachet de siguranta

O usa echipata cu aceste produse ofera o siguranta suplimentara prin intrepatrunderea celor trei componente ale sale: cilindrul de siguranta, broasca si garnitura de manere cu silduri. Un pachet de siguranta este un mix de succes al produselor de inchidere care confirma rolul de lider al marcii Yale in domeniul solutiilor mecanice din intreaga lume. Este disponibil intr-o gama diversificata de finisaje si marimi.

Broaste aplicate

Pentru clientii segmentului de piata tip DIY (mari magazine de specialitate) broastele aplicate sunt un produs foarte atractiv. Sunt usor de instalat, usor de folosit, usor de inlocuit. Gama de broaste aplicate Yale ofera clientului final o gama intreaga de modele cu functii diversificate.

Amortizori

Amortizorii fac parte din produsele carora, chiar daca nu le dati prea mare atentie, oricum ele joaca un rol important in siguranta si confortul unei solutii de inchidere. Gama de amortizori Yale a fost dezvoltata respectand cele mai inalte standarde si in acelasi timp cele mai exigente cerinte ale clientilor. Gama consta in doua serii: 1000V si 2000V. Raportul calitate pret al acestor doua modele este foarte bun, fapt pentru care acesti amortizori vor concura cu putere celelalte marci de pe piata.

Accesorii

Portofoliul Yale include, de asemenea, diverse alte produse de securitate, care va vor ajuta in sporirea securitatii propriei case. Produse ca lanturi pentru usa sau vizoare ajuta la identificarea persoanelor inainte de a deschide usa si a lasa acele persoane sa intre in casa. In portofoliul Yale, produsele absolut noi sunt vizoarele electronice cu un card de memorie pentru instantanee si cifru de acces care include si protectia cheii.

Comments are closed.